Je wil je hond graag laten uitlaten. En dan?

Interesse?
Als je interesse hebt, en je woont in de buurt van het wandelgebied, dan kun je bellen, mailen of whatsappen (06 51497781) en dan neem ik contact op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek. 

Intakegesprek
Het intakegesprek is vrijblijvend. Je geeft niet zomaar je hond mee, dus het moet wel goed voelen. Ik kom bij jullie langs zodat je hond in zijn eigen omgeving, op een rustige manier kennis met mij kan maken.
Tijdens het gesprek bespreken we wat de mogelijkheden zijn voor je hond, wat jullie wensen zijn en wat het karakter van je hond is. Ik ben ook erg benieuwd naar zijn/haar persoonlijke eigenschappen en eigenaardigheden.

Ben je benieuwd hoe zo'n wandeling eruit ziet? Je mag altijd een keer meelopen om het zelf te ervaren.

Ben je eruit?
Als je na het gesprek een goed gevoel hebt bij de hondenuitlaatservice en je je hond aan mij toevertrouwt, dan ontvang je een inschrijfformulier en plannen we samen in welke wandelingen hij of zij mee zal gaan.
We tekenen ook een sleutelcontract zodat je zeker weet dat er goed op de sleutels gepast wordt. Op de afgesproken dagen haal ik je hond thuis op voor de wandeling. 
Na de wandeling breng ik je hond weer thuis en worden de meegenomen stukken bos van de vacht gehaald, wordt hij of zij drooggemaakt en kan het slapen beginnen. 

Niet elke hond past in de groep

Als je hond een paar keer mee is geweest, kan ik goed zien of hij of zij het naar de zin heeft in de groep. Het is helaas niet vanzelfsprekend dat je hond in de groep past. Het moet van 2 kanten goed klikken. 
Ik vind het heel belangrijk dat jouw hond en alle andere honden in de groep op een leuke en ontspannen manier mee kunnen, dus ik ben erg streng in de selectie :)

Persoonlijk contact
Bij Uitlaatservice Zuid-Holland wordt je hond alleen door mij, Mandy, uitgelaten. Dit heeft veel voordelen. Zowel voor jou als voor je hond:

  • Voor de hond word ik een vertrouwd persoon. Het is altijd een feestje als de bus voor de deur staat om de hond op te halen en de hond staat te springen om mee te gaan. 
  • Dit zorgt ervoor dat de hond goed meeloopt en luistert tijdens de wandelingen. 
  • Ik ken de hond in zijn gedrag en weet hier met een positieve benadering (koekjes en knuffels) op in te spelen.
  • Ook als baasje krijg je te maken met één vaste persoon. Er hoeft maar één persoon in huis te komen om je hond op te halen. 

Waar wandelen we?

  • Nieuwerkerk aan den IJssel
  • Capelle aan den IJssel
  • Rotterdam Nesselande & Zevenkamp


Om de reistijd voor de honden zo kort mogelijk te houden, kan het voorkomen dat jouw wijk net buiten de wandelgebieden valt.

Staat jouw plaats er niet bij? 
In overleg kan je hond ook opgehaald worden in een ander gebied. 
Dit geldt vooral voor de individuele uitlaatdienst. 

In verband met de reistijd voor de honden is het gebied voor de groepswandelingen beperkter dan dat voor de individuele uitlaatservice.