Je wil je hond graag laten uitlaten. En dan?

Interesse?
Als je interesse hebt, en je woont in de buurt van het wandelgebied, dan kun je bellen, mailen of whatsappen (06 51497781) en dan neem ik contact op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek. 

Intakegesprek
Het intakegesprek is vrijblijvend. Je geeft niet zomaar je hond mee, dus het moet wel goed voelen. Ik kom bij jullie langs zodat je hond in zijn eigen omgeving, op een rustige manier kennis kan maken met zijn of haar nieuwe wandelvriend :)
Tijdens het gesprek bespreken we wat de mogelijkheden zijn voor je hond, wat jullie wensen zijn en wat het karakter van je hond is. Ik ben ook erg benieuwd naar zijn/haar persoonlijke eigenschappen en eigenaardigheden.
Ben je benieuwd hoe zo'n wandeling eruit ziet? Je mag altijd een keer meelopen om het zelf te ervaren.

Ben je eruit?
Als je na het gesprek een goed gevoel hebt bij de hondenuitlaatservice en je je hond aan mij toevertrouwt, dan ontvang je een inschrijfformulier en plannen we samen in welke wandelingen hij of zij mee zal gaan.
We tekenen ook een sleutelcontract zodat je zeker weet dat er goed op de sleutels gepast wordt.

Op de afgesproken dagen wordt je hond thuis opgehaald en meegenomen voor de wandeling. 
Na de wandeling wordt je hond weer thuisgebracht en worden de meegenomen stukken bos van de vacht gehaald, wordt hij of zij drooggemaakt en kan het slapen beginnen. 

Persoonlijk contact
Bij Uitlaatservice Zuid-Holland wordt je hond alleen door mij, Mandy, uitgelaten. Dit heeft veel voordelen. Zowel voor jou als voor je hond:

  • Voor de hond word ik een vertrouwd persoon. Het is altijd een feestje als de bus voor de deur staat om de hond op te halen en de hond staat te springen om mee te gaan. 
  • Dit zorgt ervoor dat de hond goed meeloopt en luistert tijdens de wandelingen. 
  • Ik ken de hond in zijn gedrag en weet hier met een positieve benadering (koekjes en knuffels) op in te spelen.
  • Ook als baasje krijg je te maken met één vaste persoon. Er hoeft maar één persoon in huis te komen om je hond op te halen. 

Waar wandelen we?

  • Nieuwerkerk aan den IJssel
  • Capelle aan den IJssel
  • Rotterdam Nesselande & Zevenkamp


Om de reistijd voor de honden zo kort mogelijk te houden, kan het voorkomen dat jouw wijk net buiten de wandelgebieden valt.

Staat jouw plaats er niet bij? 
In overleg kan je hond ook opgehaald worden in een ander gebied. 
Dit geldt vooral voor de individuele uitlaatdienst. 

In verband met de reistijd voor de honden is het gebied voor de groepswandelingen beperkter dan dat voor de individuele uitlaatservice.